تاثیر رسانه در زندگی کودکان

ساخت وبلاگ

خبر

ممنوعیت صفحه ی نمایش الکترونیکی برای کودکان زیر یک سال


استفاده از صفحه نمایش های الکترونیکی برای کودکان، علی الخصوص کودکان با سنین کمتر از 5سال، ضررهای جبران ناپذیری بر رشد ، تربیت و سلامت جسمی و روحی آنها دارد.
این مسئله در دنیای امروز که به عنوان عصر تکنولوژی شناخته شده است به موضوعی حیاتی تبدیل شده زیرا سرانجامِ آن بر آینده ی جهان تاثیر به سزایی دارد .
مسئله ی مضرات تکنولوژی بر زندگی بشر ،به خصوص کودکان به دلیل اهمیت بالای خود فکر پژوهشگران و نهادهای مهم دنیا را  به خود مشغول کرده است.
سازمان جهانی بهداشت اولین دستورالعمل خود را  درباره ی مدت زمان استفاده از صفحه های نمایش الکترونیکی برای کودکان  زیر 5سال را منتشر کرده  و استفاده از آنها را برای کودکان زیر  1سال ممنوع کرده است.
در دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت درباره ی زمان استفاده از صفحه های نمایش الکترونیکی توصیه شده است که کودکان زیر 5سال بیش از یک ساعت در روز را به تماشای صفحه های نمایش الکترونیکی نگذرانند و هرچه این مقدار کمتر باشد ،بهتر است.
این دستورالعمل تا حدی با توصیه ی انجمن متخصصان کودکان آمریکا مطابقت دارد.این انجمن پزشکی نیز توصیه می کند کودکان زیر  18ماه به جز موارد چت تصویری در معرض صفحه های نمایش الکترونیکی قرار نگیرند و به والدین توصیه می کند برای کودکان برنامه های با کیفیت و باارزش آموزشی انتخاب کنند که هنگام تماشای آن با پدر یا مادر به درک کودک از چیزهایی که میبیند،کمک شود.
در مقابل این دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت بخش پژوهش اینترنت دانشگاه آکسفورد  معتقد است که زمان استفاده از اینترنت و در کل صفحه های نمایشی بسته به محتوای آن متفاوت است و نیز باید درنظر گرفت که صفحه های نمایشی کیفیت یکسانی ندارند. برخی دیگر از انجمن های پزشکی نیز گفته اند  شواهد فعلی هنوز آنقدر قوی نیستند که بر اساس آنها کارشناسان بتوانند حد مشخصی را برای مدت مناسب استفاده از صفحه های نمایش تعیین کنند.
  

استفاده ی کودکان از صفحه های نمایش الکترونیکی به خودی خود زیان بار نیست 
سازمان بهداشت جهانی که توصیه هایی مبنی بر فعالیت های جسمی و خواب کودکان  کرده است .به گفته ی این سازمان بی حرکتی جسمی عامل خطرساز اصلی مرگ و یک عامل دخیل در افزایش چاقی در جهان است.
این سازمان توصیه میکند که کودکان زیر یک سال حداقل نیم ساعت در روز روی شکم قرار داده شوند و کودکان بزرگ تر دست کم سه ساعت در روز فعالیت جسمانی داشته باشند.

منبع :
1_کالج سلطنتی پزشکی اطفال و بهداشت کودکان بریتانیا
2_رئیس بخش پژوهش در انستیتوی اینترنت آکسفورد

زینب بهنامی فرد

دلیل انتخاب عنوان چشم انداز خاورمیانه برای وبلاگ...
ما را در سایت دلیل انتخاب عنوان چشم انداز خاورمیانه برای وبلاگ دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : cheshmandaz-e-khavarmiane بازدید : 257 تاريخ : جمعه 24 خرداد 1398 ساعت: 10:34